RSS
archiv revue
Recenze: Faktor Omega
Fascinující a tajuplný příběh odkrývající dva tisíce let staré tajemství, kteří jedni střeží a jiní jej chtějí zničit pro své vlastní blaho. Místy Šifra mistra Leonarda, někdy akční jako bondovka, jindy kniha opěvující středověké umění. Začtěte se, vnímejte souvislosti mezi řádky a užasněte.
Žebříček TOP knih za srpen 2023
Jako obvykle se i tentokrát některé knihy udržely v žebříčku již poněkolikáté. Mrkněte, které tituly se nejvíce prodávaly v srpnu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Radost
Vyhrajte knihu, která je výpravou do neodolatelné země – Země radosti. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Hloubka nenávisti
Policistka Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo vzal dítě z kočárku a hodil ho do vody? A především, proč to udělal? Vyšetřovatelé postupně zjišťují, že v Anglii působí komunita nenávidící ženy. Podněcuje k násilí, nebojí se páchat trestnou činnost a jejich hlavním cílem je Lacey.
Recenze: Láska ve špičce italské boty
Blanka je třiapadesátiletá dáma, která má v životě jasno. Vychovala tři děti, právě se rozvádí se třetím manželem, a pokud po něčem opravdu netouží, je to láska. Jediné, co by chtěla, je žít v Itálii. Ale znáte to. Chcete-li toho nahoře rozesmát, řekněte mu o svých plánech.
Recenze: Doktor
V klubu mazlíčků si nehrají děti se zvířátky. V tomhle klubu mazlíčků si hrají dospělí muži s dětmi. Co se do nich vejde. Šokující psychothriller pro silné povahy.
DOčteNO- Noc temných lží
Už máte vše přečteno a nevíte po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Den, který patří psům
Jsou to naši parťáci, společníci při výletech, sportu, při odpočinku. Obklopují nás svou láskou a my je. Zažíváme s nimi tolik legrace, zážitků i trápení, jsou zkrátka vděčným tématem. A tak není divu, že se psí hrdinové objevují v řadě knih či her.
Recenze: Zloděj tváří
Čtyři kamarádi z vojny, jedna obrněná dodávka s diamanty, tlupa ilegálních migrantů a pár kulek svištících vzduchem… Moc obyčejné? Tak přidejte tajná zaklínadla třech světových náboženství, dávno zapomenuté indiánské kmeny s nejsmrtelnějším jedem, temné přízraky, hledače pokladů či exorcismus. Ještě nemáte dost? Čtěte dále…
Recenze: Sirotčinec slečny Peregrinové Muzeum divů
Přijměte pozvánku do světa podivných. Nevíte, o koho jde? Nemusíte se bát. Průvodkyní je jedna z ymbryn – slečna Peregrinová, která drží ochrannou ruku nad podivnými dětmi. Pojďte se seznámit s nimi, jejich „podivnostmi“, ale i s jejich nepřáteli – netvory a stvůrami.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!