RSS
archiv revue
Zářijové DESKOHRÁTKY + soutěž
V září vyšlo spoustu novinek, pojďte se na ně s námi kouknout blíže! Jednu z nich můžete i vyhrát.
DOčteNO- Operace Sfinga
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Jenom nestvůra – první díl skvělé fantasy série
Žijí mezi lidmi, vypadají jako lidé, ale jsou to nestvůry. Kradou lidem jejich dny, měsíce i roky a díky němu cestují v čase, kam si jen zamanou. Začíná série, jakou jste ještě nečetli.
Recenze: Planeta záhad
Lidi byli odjakživa fascinováni věcmi mezi nebem a zemí. Všichni milujeme záhady, tajemno a historky, u kterých běhá mráz po zádech. Arnošt Vašíček je nejznámější záhadolog u nás a my s ním společně navštívíme řadu míst z celého světa, kde se odehrálo něco nevysvětlitelného.
SLEVA 40 % na vybrané tituly Velký pokrok
Chcete své děti správně vychovávat a učit je novým věcem? Tak právě pro Vás jsme společně s nakladatelstvím SVOJTKA&Co připravili jedinečnou 40% slevu na tituly z edice Velký pokrok. Tentokrát se zaměříme na témata jako jsou Nechci spinkat, Umím poděkovat a Jdeme k doktorovi. Všechny tyto tituly můžete pořídit už za skvělých 149 Kč. Akce platí od 29. 9. do 11. 10. 2022 na všech kamenných prodejnách a e-shopu KNIHCENTRUM.cz.
Soutěž o 3 výtisky knihy Tichá Země
Vyhrajte knihu, v níž autor zkoumá souvislosti mezi klimatickou změnou, přírodou, volně žijícími živočichy a rostlinami a zmenšující se biodiverzitou a analyzuje zhoubný dopad na planetu a její obyvatele. Kniha Tichá země čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Moji Dánové a skoro Dánové
K narozeninám patří vlajka, kterou si mnozí nechávají vytetovat na záda. Všichni touží po hygge, ačkoliv málokdo ví, co to vlastně je. Jídla se kupují v pytlíku, nejvyšší hora neměří víc než 160 metrů a všichni opovrhují švédskými sousedy. Tak vypadá Dánsko z pohledu publicistky Albíny Mrázové.
64. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Adresa Naděje
V současnosti nejprodávanější francouzská spisovatelka, Mélissa de Costa, zabodovala u čtenářů hned se svým debutovým románem s názvem „Adresa naděje“, který u nás vydalo v roce 2021 nakladatelství Jota. Já se do tohoto románu pustila s vervou a velikým očekáváním, které se zcela naplnilo.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!