RSS
archiv revue
Nakupte a získejte dvojnásobný počet bodů do věrnostního programu!
Slavíme 15. narozeniny a budeme vás hýčkat. Získejte za každý nákup dvojnásobný počet KNIHCENTŮ do věrnostního programu.
Paperbacky z nakladatelství HOST za letní cenu od 199 Kč
K létu bezpochyby patří paperbacky. Přibalte si jich pár na cesty. Celé prázdniny máme za akční cenu 199 Kč bestsellery, které vydalo nakladatelství HOST. Stačí si vybrat!
Recenze: Koloušek
Moje první seznámení s autorkou. Jako herečku ji znám, jako spisovatelku jsem ji objevila letos. Koloušek se na první pohled jeví jako letní oddechovka k vodě. Což u prvních stran absolutně sedí.
Soutěž o 3 výtisky knihy Hranice zvrhlosti
Okolí Prahy svírá strach ze sadistické zrůdy libující si ve vraždách žen ve stylu BDSM. Pojďte si zasoutěžit o detektivku českého autora Hranice zvrhlosti, která čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
K vysvědčení nadělujeme dárečky!
Tvrdě jste celý rok ve škole pracovali a cítíte, že byste za své výsledky měli být řádně ohodnocení? My v KNIHCENTRU si to uvědomujeme, a proto máme pro všechny připraveno spoustu dárků. ♥
Recenze: Magdino znamení
Bála jsem se. Bála jsem se toho, že historický román odehrávající se na území Československa a zasazený do období druhé světové války bude v podání americké spisovatelky spíše nevyvedeným počinem. Jsem ovšem přešťastná, že moje obavy vyšly zcela naprázdno.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Recenze: Zákon karmy
Zatímco až ohlušující klid zažíváte se začátkem knihy ve společnosti Lámy Tašiho, nejšťastnějšího člověka na světě, jakmile se na světě stane ta věc s karmou, příběh Davida Michieho vás strhne do víru lidských příběhů, které jsou zdánlivě obyčejné a často i známé kdekomu, ale ve světle toho prvotního klidu a poselství celé knihy jsou to příběhy bláznivé až šílené.
Jana Collins: „Uzavřela jsem sázku s kamarádem, že napíšu bestseller.“
Česká autorka Jana Collins publikuje ve francouzštině a angličtině v různých mezinárodních médiích, literárních revuích a médiích zaměřených na cestování, společnost a kulturu. Věnuje se také překladům a vlastní tvorbě. V češtině jí vyšly zatím dvě knihy. Nechybí v nich erotika ani politika. Více nám autorka prozradila v rozhovoru.
Recenze: Psí park
Milujete deskové hry a rádi objevujete nové? Mám pro vás tip na novinku od Mindoku ♥
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!