RSS
archiv revue
Děsivá tajemství lužních lesů
Zajímáte se o věci někde mezi nebem a zemí? Přitahuje vás tajemno, magie, okultismus…? Český záhadolog, cestovatel a spisovatel Arnošt Vašíček přichází s novinkou Zloděj tváří, vyprávějící o děsivém tajemství lužních lesů. Podaří se ho odhalit?
Puzzle se slevou až 40 %!
Prázdniny jsou v plném proudu, ale my nezahálíme! Přicházíme s další lákavou a zajímavou nabídkou. Tentokrát v podobě slevy až 40 % na puzzle od společnosti DinoToys.
Kvízová hra ZDARMA
Užijte si hromadu zábavy! Zakupte si u nás Soubor 20 her za akční cenu 199 Kč a dostanete navíc kvízovou hru zcela ZDARMA!
Recenze: Tajemství sprakkar
„Na Islandu může někdy člověku připadat, jako by žil na rozptýlené vesnici obklopené úchvatnou přírodou.“ – citace z knihy, str. 29 –
DOčteNO- Zloděj tváří
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Habibi
Habibi je počin slovenské spisovatelky Barbory S, která vystupuje pod pseudonymem Baja Dolce. Bratislavská rodačka se zaměřuje na knihy pro ženy a má na svém kontě již osm knih. Trilogie Placebo byla dokonce před dvěma lety reedigovaná a vydána jako jednotný román. Habibi vyšlo na Slovensku před třemi lety a letos se dočkalo českého překladu. Vyjde rovněž i volné pokračování s názvem Candy, které hovoří o novém majiteli vzrušujícího klubu?
Při nákupu nad 1 150 Kč získáte odměnu 150 Kč!
Pokud rádi nakupujete, máme pro vás skvělou zprávu. Nyní můžete získat peníze zpět, pokud utratíte více než 1 150 Kč. Cashback je způsob, jak si ušetřit a zároveň se odměnit za vaše nákupy. Akce platí od čtvrtka 27. 7. do pondělí 31. 7. 2023.
Soutěž o 3 výtisky knihy Zloděj tváří
Zasoutěžte si o napínavý thriller předního českého záhadologa Arnošta Vašíčka, který je okořeněn neznámými, a přitom tak přitažlivými rituály židovské magie.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Španělsky Hravě! Španělské pexeso
Nechala jsem se zlákat na vzdělávací pexeso Španělsky Hravě a poprvé v životě jsme hrála pexeso, který mi dává víc než jen hledání stejných obrázků.
My slavíme, ale dárky dostanete vy!
Zapojte se do soutěže o balíčky plné krásných cen a oslavte tak s námi naše patnácté narozeniny.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!