RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SLEVY NA NÁKUP
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Dvojnásobek bodů pro nové i stávající KNIHOMOLY!
Staňte se součástí našeho věrnostního programu! Sbíraní bodů je jednoduché, můžete je získat za nákup na našem e-shopu.
Soutěž o 2 výtisky knihy Nebe v kleci
Pojďte si zasoutěžit o román, který se stal inspirací pro film Králíček Jojo. Nebe v kleci je poutavé mistrovské dílo, které zkoumá otázky pravdy a lži a odhaluje ta nejtemnější zákoutí lidské duše. Kniha čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Osvětimský proces – proti zlu se musí bojovat!
O zlu se musí psát, na zlo se musí upozorňovat. Každý zločin má jméno i příjmení a musí se jasně říct, kdo to má na svědomí, kdo je oběť a kdo je predátor.
Jakub Pok: „Paměťovým technikám jsem doslova propadl.“
Lektor a zakladatel Školy paměti Jakub Pok je absolventem Institutu mezinárodních studií Fakulty sociálních věd a Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy. Kromě mezinárodních a humanitních studií úspěšně zakončil studia práv. Technikami na zlepšování paměti se zabývá více než čtrnáct let. Jak dokázal inspirovat ostatní? Dokážete se i vy naučit 100 slovíček za hodinu? Jakub Pok vám poradí, jak na to.
Stín včerejší noci – fascinující a trochu zvrhlý psychologický thriller
Získá si vaši pozornost už od první stránky a budete prostě chtít vědět, co se bude dít dál. Příběh loajality, rodinné soudržnosti, touhy po lásce i rozdílnosti vás donutí dál otáčet stránku za stránkou.
Recenze: Mlsná huba
Jitka a Bohdan si v 90. letech otevřeli vytouženou restauraci. Mlsné hubě se v Kolíně nebývale daří, ale jejich manželství není bez mráčku. Trápí je děti, rodiče pro ně nemají pochopení a Bohdan občas hledá útěchu v náruči jiné ženy. Velké změny nastanou, když se na scéně objeví cynická kráska Laura.
Žánr Young Adult a beletrie pro dospělé od BOOKMEDIE se slevou 30 %
Nakladatelství BOOKMEDIA oslovuje čtenáře napříč všemi generacemi. Od 27. dubna do 10. května nabídne tituly z kategorie Young Adult a beletrie pro dospělé za AKČNÍ CENU. Slevu 30 % na vybrané tituly si nesmíte nechat ujít!
K nákupu rozdáváme knihu zdarma, navštivte obchody KNIHCENTRUM.cz!
Také už se vám stýskalo po listování novými knihami? Jsme zpátky!
S. K. Wrightová: Justiční omyly jsou šokující
S. K. Wrightová je oceňovanou autorkou, která dříve publikovala knihy pro teenagery i dospělé pod svým pravým jménem Sam Millsová. Studovala angličtinu v Oxfordu, nyní žije v Londýně a pracuje v nakladatelství. Je to na tobě je její první kniha publikovaná v České republice.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.