RSS
archiv revue
MIRO ŽBIRKA ZBLÍZKA NEJEN V KNIZE, MÍŘÍ I DO KIN
Slovenskou pěveckou legendu Mekyho Žbirku již brzy uvidíte na plátnech kin. V červenci se můžete těšit na premiéru filmu Meky, který vznikl pod taktovkou režiséra Šimona Šafránka.
27. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Krémový cheesecake za 20 minut
Nepečený dezert jen z několika surovin, který je dokonalým spojením slané a sladké chuti, budete mít raz dva hotový… i snězený, když už jsme u toho…
Šest vran – světový fantasy hit
Znovu vstupte do magického světa, který Leigh Bardugo vytvořila v trilogii Griša. Temné síly, ovládání živlů, téměř všechno je možné. Cokoliv si umíte představit, to jde i uskutečnit.
Hurá na cesty! Přijďte si pro pexeso zdarma.
Malí dobrodruzi před sebou mají celé léto. Co je čeká? Pozoruhodné výpravy, výlety po České republice, prázdniny u babiček a dědečků nebo snad cesta do zahraničí? Volné chvíle či společný čas s nimi můžete vyplnit hraním pexesa, a nenáročným způsobem tak trénovat jejich paměť.
Recenze: Od slackline k tiché radosti
Slackline, nebo spíše hororline? O závratných okamžicích mezi nebem a zemí vypráví žena, která o tom něco ví...
Konec školního roku za dveřmi
Při nákupu nad 300 Kč a jakékoliv knihy od nakladatelství Bookmedia dostanete dárek.
Recenze: Zaslíbená
Hollis je krásná, až se tají dech. Sice se pohybuje na královském dvoře, ale je tak trochu potrhlo. O své budoucnosti zatím nepřemýšlí, jen ví, že se chce vdát z lásky. Bude jejím osudem král Jameson?
Evoluce: Pramen života + 100 KNIHCENTŮ navíc
Třetí pokračování příběhu plného dobrodružství, cestování a překonání nástrah.
Recenze: Ptáci se zlomenými křídly
Píše se rok 1933. Elsa se svým manželem prchá z Německa do Turecka, aby se zachránila před fašisty. Jak si ona a její dcera a později vnučka a pravnučka povedou v zemi, kde je náboženství důležitější než lidský charakter?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!