RSS
archiv revue
Miloslav Stingl: Indiáni na válečné stezce
Jaký je nejznámější a nejodvážnější apačský náčelník Divokého západu? Všechny nejspíše napadl Vinnetou, ale ten nebyl skutečný. Stvořil ho Karel May. Existoval ovšem jeden skutečný náčelník Apačů, který se zapsal do historie a stal se předobrazem pro legendárního Vinnetoua.
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče v novém rozšířeném vydání
"Pokud nechcete, aby vás děti přivedly do hrobu, přečtěte si knihu Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče", radí prof. Hermann Kostižer - specialista na boj s dětskou neposlušností.
Pletení z pedigu
Co je to pedig? U nás hned po vrbovém proutí nejpoužívanější materiál pro pletení košů. Dováží se k nám z tropů jihovýchodní Asie.
Vychází 300: Bitva u Thermopyl
Komiks 300: Bitva u Thermopyl vychází již počtvrté. Comics centrum jej vydalo poprvé v roce 2000. V tomto případě i dalších dvou vydáních se náklad zcela vyprodal.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.