RSS
archiv revue
Recenze: Odvaha ke svobodě
Velkou radost dělá svým čtenářům nakladatelství Vyšehrad. Kniha, na kterou bych rád upozornil, vyšla právě v této odnoži Albatros Media. Autorem je novinář Josef Beránek, a jde o knihu rozhovorů s filozofem a pedagogem Janem Sokolem.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihy nakladatelství Bookmedia
Vítejte ve hře KNIHOLOVEní! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Jak hubnu s Břicháčem – 5. týden
V srpnu jste společně s námi mohli sledovat na konkrétní ženě, jak se jí daří či nedaří hubnout za pomoci receptů Břicháče Toma. Před námi je nyní poslední článek z této rubriky.
Otázka pro Yrsu Sigurdardóttir - jak přežila lockdown?
Píše mrazivé severské thrillery jako jsou Poprava, DNA, Černá díra, Katarze, ale my chceme vědět víc, a tak jsme se zeptali na otázku
Sestry z Titaniku v síti lásky i lži
Máte před sebou neuvěřitelně čtivý román o dvou sestrách, které měly velký „americký sen“, a pak nastoupily na Titanic.
Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora: „Při psaní vždy vycházíme ze syrových statistických dat.”
Autoři několika bestsellerů, nositelé ceny čtenářů Magnesia Litera a popularizátoři světa peněz odpovídají na otázky k nové společné knize Do důchodu s plnou kapsou.
50. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Čtyřnozí přátelé slaví svátek
Mezinárodní den psů připadá na 26. srpna. Také milujete jejich společnost? Je s nimi psina, jsou skvělými kamarády, vytáhnou nás z kdejaké chmurné nálady. Mít je po boku se vyplatí.
3 knihy, kvůli kterým začnete milovat Paříž
Láká vás Francie a Paříž? Máme pro vás tři knihy, kvůli kterým se zamilujete do města nad Seinou. A jestli tam odjedete, bude to láska jako z románů - navždy a napořád.
Srpnové DESKOHRÁTKY
Jsou stolní hry vaším koníčkem? Anebo si zahrajete s rodinou či kamarády jen občas? Pro obě skupiny je tady rubrika, v níž si každý měsíc představujeme novinky. A navíc si můžete zasoutěžit o jednu z nich.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!